Skip to content
Young Graduate
CHĪTĀ maakt je carrièrestart in marketing een succes door je op te leiden, te coachen, te inspireren en te begeleiden doorheen je eerste jaren op de werkvloer.

Waarom is CHĪTĀ iets voor jou?

Bij Chita begrijpen we de uitdagingen waar jonge afgestudeerden mee te maken krijgen bij het betreden van de arbeidsmarkt. Daarom bieden we jou een unieke kans om de regie over je carrière in handen te nemen en de eerste stappen richting succes te zetten. Met onze marketingexpertise en persoonlijke begeleiding helpen we jou om je vaardigheden te ontwikkelen, je kennis te vergroten en je professionele netwerk op te bouwen. 

Bij CHĪTĀ creëren we een stimulerende omgeving waarin je kunt ontdekken, leren, groeien en innoveren – een omgeving waarin je je volledige potentieel kunt verwezenlijken. 

Ben jij klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Doe met ons mee en zet de volgende versnelling in!

Summer School - Jouw marketingboost!

Maandelijkse opleidingen

Senior Mentoring

Ontwikkelingsplan & Coaching

On the job projectondersteuning

Hoe maken wij jou succesvol?

Summer School - Jouw marketingboost!

Bij CHĪTĀ begrijpen we dat de overgang van studeren naar je eerste werkervaring een grote stap kan zijn. Daarom hebben we SummerSchool ontwikkeld, een intensief trainingsprogramma speciaal voor Young Graduates. Hier leer je waardevolle marketingvaardigheden en -strategieën van onze experts, maar ook hoe je effectief communiceert en omgaat met bedrijfsdynamiek en hiërarchie. CHĪTĀ biedt jou de tools en kennis om vol vertrouwen je eerste stappen in de professionele wereld te zetten.

Projectondersteuning & regelmatige opleidingen

Bij Chita geloven we in levenslang leren. Daarom krijg je, zolang je actief bent bij CHĪTĀ, maandelijks opleidingen, waardoor je telkens stappen zet in je kennis. Tijdens die opleidingen is er ook ruimte om met collega-marketers kennis en ideeën uit te wisselen, en wordt er gewerkt op de uitdagingen die je zelf tegenkomt in het bedrijf waar je werkt.

Coaching & Mentoring

Bij CHĪTĀ geloven we ook dat doorheen je carrière coaching en mentorship belangrijk zijn. En er is geen reden dat dat pas begint als je al 5 of 10 jaar ervaring hebt. Daarom krijgt iedere Young Graduate een mentor toegewezen die hem of haar zal coachen en advies zal geven: op marketing vraagstukken natuurlijk, maar ook op thema’s zoals carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling.

Jouw traject

Solliciteer voor de Summer School
Na een eerste kennismakend gesprek wordt je uitgenodigd om een korte survey in te vullen. Daarna volgt een tweede gesprek en weet je of je toegelaten bent tot de Summer School.
Start Summerschool
De Summerschool start dit jaar op 31/07/2023 en duurt 2 weken. Het is een mix tussen klassikale sessies, individueel werk, zelfstudie en presentaties.
Je voltooit met succes alle opleidingen
Op het einde van de Summerschool volgt er geen examen ... wel een evaluatie: die gaat over een aantal certificeringen die je moet halen, het individuele werk dat je deed, de presentaties die je gaf en natuurlijk ... de algemene ingesteldheid waarmee je aan die 2 weken deelnam.
Je krijgt een contract
Bij een positieve evaluatie krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden bij CHĪTĀ. Vanaf dan kan je bij CHĪTĀ aan de sla; de startdatum van je contract spreken we samen af. En dan is je carrière officieel gestart!
Je werkt bij een bedrijf
Vanaf dat moment werk je op uitdagende projecten voor onze klanten. Je bent bij ons tewerkgesteld maar gaat bij één van onze klanten aan de slag. Tegelijk wordt je blijvend ondersteund door de CHĪTĀ-marketers.

Summer School gemist?
Of niet echt starter en al enkele maanden ervaring?

Neem dan zeker ook contact op!

Was je niet op tijd om in te schrijven voor de Summer School?
Of werk je nu al enkele maanden in een marketing- of communicatiejob en lijkt CHĪTĀ wel iets voor jou omwille van de ondersteuning, coaching en leerkansen? Neem dan zeker contact op: dan bekijken we samen welke opportuniteiten we mogelijk hebben voor jou.