Skip to content

Bedrijven

Wij stellen getalenteerde jonge afgestudeerden in marketing en communicatie ter beschikking van organisaties. Ze worden door ons opgeleid, geïnspireerd en gemotiveerd. Maar belangrijker: terwijl ze voor onze klanten werken worden ze op dagelijkse basis, on the job, ondersteund door onze ervaren marketers. Daardoor werken ze sneller, kwalitatiever en resultaatgerichter.

Waarom is CHĪTĀ de oplossing voor jouw bedrijf?

Bij CHĪTĀ begrijpen we het belang van succesvolle marketing voor de groei en bloei van jouw bedrijf. Met onze bewezen expertise en diepgaande kennis van de marketingwereld zijn we de ideale partner om jouw bedrijf daarin te ondersteunen.

Met CHĪTĀ kan je jonge marketers aanwerven: niet alleen hoef je zelf niet in te staan voor de recrutering, maar ook de verdere training en on the job coaching nemen we in een initiële periode voor onze rekening. Een kwaliteitsgarantie wanneer je de CHĪTĀ young graduate dan definitief aanwerft.

Efficiënt proces

Passie, meesterschap & waardigheid

Kwaliteitsgarantie

Flexibile samenwerking

Sterke Young potentials

Hoe werkt het voor jouw bedrijf?

Wil je een marketingteam opstarten of
je bestaande team versterken?

Als je op zoek bent naar een nieuwe vaste medewerker in je marketingteam dan opteer je voor het aanwervingstraject.

De Young Graduate werkt gedurende een vooraf bepaalde periode exclusief voor jou, aan een vooraf vastgelegd maandtarief. Hij functioneert zoals een vaste medewerker, maar staat bij CHĪTĀ op de payroll. Tijdens deze periode blijven we de Young Graduate trainen en dagelijks coachen, terwijl hij bij jou aan de slag is. En we houden met jou de vinger aan de pols wat de ontwikkeling van de Young Graduate betreft. Na deze periode neem je de Young Graduate dan zelf vast in dienst.
Kosteloos.

Zoek je tijdelijke versterking voor je marketingteam?

Voor een aantal maanden extra power nodig in je marketingteam? opteer dan voor een tijdelijk traject.

In dat geval voorzien we dat een Young Graduate op een tijdelijke basis jouw team komt versterken om specifieke projecten of piekperiodes aan te pakken. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuwe campagne, het beheren van evenementen of het ondersteunen van marketingactiviteiten. Je betaalt een vooraf bepaald maandtarief, en de samenwerking loopt zolang jij die ondersteuning nodig hebt.

 

 

Het traject

Kennismakingsgesprek
We bespreken met jouw wat de precieze behoeften zijn. Tegelijk polsen wij naar de werking en waarden van jouw bedrijf, om goed te begrijpen welk type persoon het best zal functioneren.
Wij zoeken & vinden de juiste match
Met de kennis van je behoeften en begrip van de taken en het bedrijf, gaan we binnen onze Young Graduate Community op zoek naar de geschikte kandidaat.
Afspraken & Onboarding
Wanneer we voor jou de geschikte kandidaat hebben gevonden, maken we met z'n drieën afspraken over hoe de samenwerking zal verlopen. En organiseren we de onboarding.
Start traject
Of het nu een tijdelijke invulling betreft of je hebt gekozen voor het aanwervingstraject, tijdens de hele duur van de samenwerking wordt de Young Graduate getraind en dagelijks gecoached.
Einde traject?
Aan het einde van de afgesproken periode neem je de Young Graduate dan zelf in dienst. De voorwaarden? Van onze kant is dat kosteloos. Voor de Young Graduate bepaal je natuurlijk zelf de loonvoorwaarden.