Skip to content
Ontdek hoe marketing Young Graduates hun volledige potentieel kunnen benutten met de ondersteuning van onze ervaren marketeers!

De inspirerende reis achter de geboorte van CHĪTĀ?

Bij CHĪTĀ geloven we in de grenzeloze kracht van marketing. We dromen van een wereld waarin elke onderneming de magie van effectieve marketing omarmt. Wij zijn vastberaden om deze droom werkelijkheid te maken, en dat begint met het aantrekken van geïnspireerde marketeers die er zijn.

Welkom bij CHĪTĀ, een betoverende community die bruisend is van creativiteit en innovatieve mogelijkheden. Wij koesteren en begeleiden de jonge geesten in marketing en communicatie, zodat ze hun ware potentieel kunnen ontdekken en de wereld kunnen betoveren met hun unieke talenten.

Missie & Visie

Chita is opgericht door een groep ervaren marketeers, met als visie dat het versterken van marketingcapaciteiten bij bedrijven ervoor zorgt dat marketinginspanningen die bedrijven leveren optimaal bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Onze missie is om een duurzame oplossing te bieden voor het opbouwen van die marketingcapaciteiten bij bedrijven door jonge, getalenteerde marketeers aan te bieden die zijn opgeleid en worden gecoached door ervaren marketingexperts.

We werven jaarlijks getalenteerde marketing afgestudeerden aan, leiden ze op met een mix aan hands-on marketing-trainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten om ze dan aan het werk te zetten bij onze klanten.. Door hen de juiste ondersteuning te geven zorgen we ervoor dat ze comfortabler zijn in hun eerste stappen in de bedrijfswereld en sneller een rol van betekenis kunnen spelen in het succes van het bedrijf waarvoor ze werken.

De partners

Hello! I’m Carole Lamarque

Carole Lamarque is een uitzonderlijke marketingprofessional die de industrie al jarenlang inspireert. Met haar scherp inzicht en strategisch denken heeft ze een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in het begeleiden van bedrijven naar marketingexcellentie.

 
Als toonaangevende spreker en auteur deelt Carole haar kennis en ervaring met passie en enthousiasme. Haar impact op het gebied van marketing en digitale transformatie is onmiskenbaar, en ze blijft de grenzen verleggen met innovatieve ideeën.

Carole Lamarque is een ware visionair die de weg vrijmaakt voor de toekomst van marketing.

Hello! I’m Frederic Vanderheyde

Frederic Vanderheyde is een zeer gerespecteerde professional die zijn vak met passie en toewijding uitoefent. Met zijn brede kennis en ervaring weet hij succesvolle resultaten te behalen.

Frederic staat bekend om zijn scherpe analytische vaardigheden en strategisch denken, waarmee hij uitdagingen op een effectieve en innovatieve manier aanpakt.

Hij is een inspirerende leider die anderen motiveert en een positieve invloed heeft op zijn omgeving. Frederic Vanderheyde is een gewaardeerde naam in zijn vakgebied, en zijn expertise en professionaliteit zijn een waardevolle aanwinst voor elk project of team.

Ontdek ons team

Carole Lamarque

CEO & Talent CHĪTĀ

Frederic Vanderheyde

COO & Client Service CHĪTĀ

Eveline Rylant

SR. Marketing & communicatie CHĪTĀ

Otteline Van Meensel

Marketing & communicatie CHĪTĀ

Floriaan Devos

Marketing & communicatie CHĪTĀ

Mathieu Van Overbeke

Marketing & communicatie CHĪTĀ

Birgit Pellis

Marketing & communicatie CHĪTĀ

Charis Vancauwenbergh

Marketing & communicatie CHĪTĀ

Onze waarden

Passion

Passie is de energie die ieder van ons meebrengt. Passie zorgt ervoor dat we enthousiast en energiek genieten van alles wat we doen. Het geeft ons een reden om te blijven leren, te innoveren en te evolueren naar meesterschap. Het zorgt ervoor dat we handelen met moed, vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Het zorgt ervoor dat we ons concentreren op het blij maken van onze klanten. Passie is wat ons drijft om het beste in mensen naar boven te halen en onze collega's blij te maken.

Greatness

Grootheid zorgt ervoor dat we opvallen, geeft ons een oneerlijk voordeel. We streven naar grootsheid in alles wat we doen voor onze klanten. De verantwoordelijkheid nemen om anderen ten goede te beïnvloeden, hun potentieel te ontwikkelen en hen in staat te stellen meer te bereiken. Wij geloven dat het fundamenteel is om de vaardigheden van onze klanten te verbreden, waardoor hun bedrijf sneller kan groeien. Grootsheid is voor ons net zo natuurlijk als ademen. Onze klanten en wijzelf zijn er allemaal toe in staat. Wij allemaal.

Decency

We gedragen ons waardig.. We zijn respectvol en handelen integer naar onze klanten, leveranciers en collega's. Eerlijkheid, gelijkheid en inclusie zijn een intrinsiek onderdeel van wie we zijn en hoe we ons gedragen. De menselijke factor primeert, in elke situatie. Onze waardigheid brengt ons ertoe ons lichaam en onze geest met respect te behandelen.

Let’s work

together!

Ik ben
een bedrijf

Wil je een jonge gedreven marketeer aanwerven om je team te versterken? Of wil je een tijdelijke marketingfunctie invullen?

Ik ben
een jonge marketeer

Je bent jong en je wilt wat!
Schrijf je in voor ons Young Graduate programma. Je komt terecht in een warm nest.